Joel Pereira och Donald Love i Europa League-truppen

Manchester United har registrerat sju spelare på b-listan för Europa League. Bland de nu registrerade spelarna hittar vi målvakten Joel Pereira och Donald Love som för första gången registreras i a-lagstruppen. Pereira får nummer 40 och Love nummer 37.

Övriga registrerade på b-listan är Paddy McNair, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson, Andreas Pereira och Sean Goss.

Av de spelare som har figurerat i a-laget tidigare under säsongen saknas Marcus Rashford och James Weir. Det är dock möjligt att addera spelare på b-listan när som helst (dock senast klockan 24.00 dagen före en match som de ska spela i).

På den ordinarie listan återfinns sedan tidigare 24 spelare, däribland Regan Poole och Will Keane. Adnan Januzaj får inte spela i turneringen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS