Rooney knäskadad, ute upp till två månader

James Ducker på Times rapporterar att en skada är anledningen till att Wayne Rooney inte var med då Manchester United på onsdagen reste till Danmark. Detaljerna var först knapphändiga men i en uppdatering skriver Ducker att det rör sig om en knäskada och att Rooney kan vara borta upp till två månader. David McDonnell på Mirror bekräftar Duckers rapport.

En uppdatering är att vänta då Louis van Gaal håller presskonferens senare idag.

Vi har fortfarande ingen förklaring till varför Cameron Borthwick-Jackson saknas i truppen. Förhoppningsvis handlar det bara om att han vilas.

Artikeln uppdaterad med mer information om skadan.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS