Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Rooney till Kina, Zlatan till United

  • Zlatan Ibrahimovic behöver förmodligen ingen närmare presentation. Han är nu inne på sitt sista år på kontraktet med PSG. Således är det hög tid att koppla samman Zlatan med en massa andra klubbar. Telegraphs Matt Law tror att Manchester United kan vara Zlatans nästa klubbadress. ”Jag har tre månader kvar här och vad händer sedan? Stora saker händer. Låt oss se vad som händer. Låt oss bara säga att jag är i form,” säger Zlatan vilket ju nästan är en bekräftelse på att han kommer att gå till United. Ja, inte i den verkliga världen såklart men åtminstone i ryktesvärlden. Vi lär få anledning att återkomma i frågan och man kan garanterat göra sämre affärer än Zlatan på fri transfer. [Telegraph]
  • Skulle Zlatan gå till United så tar vi med oss att de engelska journalisterna redan har börjat fila på de är bättre utan honom-argumentet. Guardians Barney Ronay menar åtminstone att PSG är bättre utan Zlatan.
  • En anfallare som möjligen kan vara på väg ut är Wayne Rooney. Mirrors David McDonnell, som brukar ha hyfsad koll, skriver att United har fått ett bud på 27 miljoner pund från ett kinesiskt lag. Det är inte givet vilket lag det rör sig om men McDonnell tror på Shanghai Shenua. Rooney ska enligt rapporten erbjudas ett treårskontrakt och en veckopeng på 500 000 pund. [Mirror]
  • Det engelska transferfönstret öppnar den 9 juni. Bara tre och en halv månad kvar av bollsparkande tills det roliga börjar! [Fifa TMS]