Senaste om De Geas skada

David de Gea skadade sig på uppvärmningen inför Manchester Uniteds bortamatch mot Midtjylland. Exakt hur länge han blir borta får vi besked om tidigast imorgon.

David McDonnell skriver på Twitter att det är uteslutet att De Gea kommer att spela mot Shrewsbury på måndag. Adam Crafton, också på Twitter, motsäger inte detta men rapporterar åtminstone att Uniteds läkarstab ska vara övertygad om att skadan inte är allvarlig.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS