Lottat: West Ham nästa motståndare för måndagens segrare

Manchester United och Shrewsbury spelar som bekant måndag kväll. Tidigare under söndagskvällen lottades blivande motståndaren för segrarna i morgondagens möte. Lotten föll på West Ham United, där United eller Shrewsbury har hemmaplan.

FA-cupens åttondelsfinaler är snart färdigspelade, det återstår ett möte Shrewsbury-United (plus eventuellt omspel) samt omspel mellan Arsenal-Hull. Under kvällen lottades kvartsfinalerna där vinnarna i morgondagens match ställs mot formtoppade West Ham United. West Ham tog sig komfortabelt vidare under eftermiddagen efter 1-5-segern mot Championship-laget Blackburn Rovers. I sedvanlig ordning var Dimitri Payet i fokus för ”The Hammers”, där fransmannen hade stor show och gjorde precis som han ville. Kvartsfinalerna kommer spelas 11-14 mars

Övriga matcher

Chelsea tog sig vidare via en utklassning av, låt oss säga ett reservbetonat, Manchester City. Hela 5-1 blev siffrorna när Pellegrini valde att vila majoriteten av sina ordinarie spelare. Chelsea fick desto tuffare lottning i kvartsfinalen där de ställs mot Everton på Goodison Park. Crystal Palace ryckte upp sig och slog ut formstarka Tottenham under eftermiddagen, till kvartsfinalen ställs de mot Championship-laget Reading på bortaplan. Arsenal och Hull spelade under lördagen en mållös match på Emirates, vilket innebär omspel innan det står klart vilka Watford får besöka härnäst.

Lottningen i sin helhet

  • Everton – Chelsea
  • Reading – Crystal Palace
  • Arsenal/Hull – Watford
  • Shrewsbury/United – West Ham

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS