U18: Man Utd – West Bromwich 3-0

Den fina trenden för U18 fortsatte under lördagen när man besegrade West Bromwich med 3-0. Målskyttar för United var Zachary Dearnley, DJ Buffonge på straff och Tyler Reid.

Efter att Paul McGuinness lämnat tränaruppdraget har U18 tagit sju poäng på tre matcher där enda poängtappet kom mot serieledande Manchester city. United inledde matchen på bästa tänkbara sätt när Dearnley öppnade målskyttet redan efter 14 minuter med ett vackert mål när han gjorde sin gubbe och skar in från kanten för att sedan placera bollen i mål från en dålig vinkel.

Endast åtta minuter senare utökade United ledningen till 2-0 på straff. DJ Buffonge blev fälld i straffområdet och tog själv hand om straffen som han säkert placerade in i fel hörn för målvakten.

West Bromwich var inte ofarliga och Oliver Byrne fick vara alert när han reflexräddade från nära håll.

United skulle dock punktera matchen helt och hållet när ytterbacken Tyler Reid fyllde på att och satte 3-0 efter timmens spel.

Segern innebär att United nu har bra kontakt med lagen ovanför där man har samma poäng som Derby och endast två poäng bakom Newcastle. United är dock fortsatt näst sist i tabellen, två poäng före Stoke.

Manchester United – West Bromwich 3-0 (2-0)

Uniteds mål: Dearnley (14), Buffonge (22 str), Reid (60)
United: Byrne; Reid, Warren, Dunne, Kenyon (Makela 72); Scott, Kehinde (Roberts 63); Buffonge (Boonen 63), Gribbin, Whelan; Dearnley