U21: Man city – Man Utd 1-0

United förlorade derbyt på Etihad Stadium mot city efter att hemmalaget gjort matchens enda mål i den första halvleken.

United inledde matchen piggt inför de drygt 3000 åskådarna på Etihad Stadium. James Weir tog sig fram och avslutade, men hans skott räddades på mållinjen av en cityförsvarare. city ville inte vara sämre och tvingade fram en superb räddning av Joel Pereira som fick sträcka på sig. Det dröjde dock inte allt för länge innan ledningsmålet kom för city, i matchminut 17 tog sig Ashley Smith-Brown fram och med ett lågt skott som inte Pereira kunde nå satte han 1-0.

United jagade kvittering, men kunde sällan vaska fram särskilt bra målchanser. Det hjälpte inte att lagets skyttekung Will Keane blev utbytt med 25 minuter kvar. United försökte dock trycka på, och bytte in den skadeförföljde Demetri Mitchell men city höll undan och vann derbyt. United är dock fortsatt i topp av tabellen.

Manchester city – Manchester United 1-0 (1-0)

United: Pereira J; El Fitouri, Williams, Fosu-Mensah, Riley; Weir, Willock, Redmond, Rashford; Rothwell (Mitchell 75); Keane (McTominay 67)