Lånekollen 15/16 – vecka 7

Dean Henderson har blivit återkallad till Manchester United efter lagets målvaktskris. I övrigt är det många småskadade spelare som stått över spelandet den här veckan. Ändå en målskytt och matchvinnare bland de utlånade.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic enkelt slog Inverness med 3-0.

James Wilson, Brighton, missade matchen mot Hull på grund av sin skada. Matchen slutade 0-0. Missade även matchen mot Cardiff på bortaplan när Brighton föll med 4-1. I hemmalaget spelade Fabio 56 minuter för Cardiff och Tom Lawrence spelade 85 minuter.

Ashley Fletcher, Barnsley, fick inleda på bänken men vid ställningen 0-0 efter en timmes spel äntrade Fletcher planen mot Doncaster och med tio minuter kvar av matchen fick han bli matchhjälte när han satte matchens enda mål.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt på bänken hela matchen när Morecambe förlorade borta mot Bristol Rovers med 2-1.

Victor Valdes, Standard Liege, är fortsatt skadad och missade mötet med Sporting Charleroi som slutade med en komfortabel seger för Standard Liege där segersiffrorna skrevs till 3-0.

Nick Powell, Hull, fick inte plats i Hulls trupp den här gången heller när Hull spelade 0-0 hemma mot Brighton. Fick dock chansen i FA-cup mötet med Arsenal på Emirates. Spelade 78 minuter och gjorde en bra match utan att glänsa.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS