Riley: En dröm som blev sann

Joe Riley debuterade för Manchester United i segermatchen mot Shrewsbury Town, då han ersatte skadade Cameron Borthwick-Jackson. Ja Riley, som föddes i Blackpool i december 1996, gjorde faktiskt sin första seniormatch på måndagen. Efter matchen var han givetvis på strålande humör.

Det är en dröm som blir sann. Jag har varit i klubben sedan jag var sex. Det var ett väldigt stolt ögonblick,” sa Riley efter matchen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS