Liverpool med oönskad prishöjning

Biljettpriser har varit på tapeten den senaste tiden. Många Manchester United-supportrar var mycket irriterade över ockerpriserna man tvingades betala i bortamatchen mot Midtjylland. Liverpools biljettpriser har också varit föremål för diskussion i media och efter en uppmärksammad protest tvingades Liverpools ägare dra tillbaka en planerad prisökning inför nästa säsong.

Lärde sig Liverpool någonting av detta? Nej.

https://twitter.com/thisistheone99/status/703251567034638336

Inför sextondelsfinalerna publicerade Liverpool biljettpriserna för deras hemmamatcher i sextondelsfinalen och åttondelsfinalen. När de så lottades mot Manchester United kom klubben på andra tankar och meddelade kraftiga prishöjningar.

https://twitter.com/thisistheone99/status/703251113898844166

Samtidigt har Manchester United bibehållit en rabatt på 25 procent på biljetterna till matchen mot Liverpool. Nu är det sista ordet säkert inte sagt och det får hållas som troligt att United kommer protestera mot att Liverpool höjer priserna efter lottningen. Dock har Uefa tidigare visat att organisationen inte har något som helst intresse av jobba för lägre biljettpriser.

Vi får se vad som händer. Tills vidare nöjer vi oss med att skandera: You Scouse Bastards!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS