Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matcher i ligan, FA-cupen och Europa League spikade

Det har inte bara varit Europa League-lottning idag, vi har också fått fastställda matchdatum för ett gäng matcher. Det gäller ligamatcherna i april, FA-cupmatchen mot West Ham och Europa League-matcherna mot Liverpool.

Uniteds bortamatch i mot Liverpool i Europa League kommer att spelas på Anfield torsdagen den 10 mars med avspark 21.05. I returen på Old Trafford en vecka senare är det avspark 19.00.

FA-cupmatchen hemma mot West Ham spelas söndagen den 13 mars med avspark 17.00.

Tre av Uniteds ligamatcher i april har lagts på söndagar. Hemmamatchen mot Everton den 3 april och bortamatchen mot Tottenham en vecka senare sparkas båda igång 17.00. Hemmamatchen mot Leicester den 1 maj har initialt avspark 14.30. I den hemska händelse av att Liverpool skulle gå vidare i Europa League kommer Uniteds hemmamatch mot Leicester istället sparka igång 15.05.

Uniteds hemmamatch mot Aston Villa ligger tills vidare kvar lördagen den 16 april klockan 16.00. Den matchen måste emellertid flyttas ifall United går till kvartsfinal i Europa League.

Fortfarande återstår att hitta speldatum för de uppskjutna ligamatcherna mot Crystal Palace (H) och West Ham (B). Vidare väntar man med att spika den näst sista ligaomgången då United har bortamatch mot Norwich. Däremot är det sedan tidigare klart att ligan avslutas söndagen den 15 maj, då United har hemmamatch mot Bournemouth. Vidare ska förstås matcher i FA-cupen och Europa League planeras in vid behov, men det ska inte påverka annat än hemmamatchen mot Aston Villa.

Spelschemat i sin helhet »

Källa: Premier League