Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal: Det är en fullständig skandal

Louis van Gaal har slutligen tröttnat på de engelska journalisterna. Efter Manchester Uniteds seger mot Midtjylland i Europa League gick han till attack mot de engelska journalisterna i den holländska tevekanalen RTL7. Han passar även på att klaga på att Uniteds spelare får för lite kritik.

Varje dag skyddar jag spelarna från att vara under press. För varje pil skjuts mot mig, inte en mot spelarna,” sa Van Gaal.

Allt riktas mot mig. På ett bisarrt sätt är den här situationen med mig en fördel för spelarna. Jag kan se att de inte kritiseras. Bara jag.

Han gillar inte ryktena om att Jose Mourinho ska ta över United.

Han har sagt ett antal saker med massor av ord. Men han behöver inte säga något till mig. Jag tycker att hela situationen är löjlig. Nej, jag vill inte att United ska göra något heller, jag vill inte ens att de ska reagera på saker jag läser i media eller som hittas på. Vi, klubben och jag, kommer inte att hjälpa media nu genom att förneka saker. Jag tycker att det som händer nu är en fullständigt skandal.

Ja, det är onekligen en skandal att Manchester United spelar i Europa League och att klubben är tolv poäng bakom Leicester i Premier League.


Citat: Mirror