Dean dömer på söndag

Mike Dean, vars andedräkt igår fällde Louis van Gaal, kommer att döma Manchester Uniteds bortamatch mot West Brom på söndag. Detta meddelar Premier League.

Dean får hjälp av de assisterande domarna Long och Bennett samt fjärdedomaren Attwell.

Dean, som vi ogillar skarpt, har dömt United 51 gånger (29-10-12). Senast vi stötte på honom var i bortamatchen mot Newcastle (3-3). Han har dömt West Brom 38 gånger (7-15-16), senast då de förlorade hemma mot Bournemouth i december.

Dean dömde det senaste mötet mellan klubbarna, då United i november vann med 2-0 på Old Trafford. Då gjorde United 2-0 på straff sedan McAuley blivit målchansutvisad. Dean dömde också det senaste mötet mellan lagen i West Bromwich. Då blev det 2-2 efter sen kvittering av Daley Blind. Det är de två inbördes mötena som Dean har dömt.

Vi har tidigare berättat att Mike Jones dömer hemmamatchen mot Watford på onsdag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS