Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Herrera: Vi måste lära oss att vinna såna här matcher

Manchester United gjorde ingen fantastisk match men man gjorde tillräckligt för att besegra Watford med 1-0 på Old Trafford. Ander Herrera pratade med MUTV efter matchen och medgav att United inte var på toppen av sin kapacitet men han menar att det är den här typen av matcher som United måste vinn.

Embed from Getty Images

  • Om matchen: ”Vi måste vara ärliga, vi spelade inte så bra. Men vi måste lära oss att vinna såna här matcher. Omständigheterna var svåra. Vi var inte bra med bollen i början på matchen, vi gav dem några chanser. När du har spelare som Juan som kan göra skillnad är det mycket bättre.
  • Om att kämpa eller ge upp: ”Vi vet att för några veckor sedan spelade vi inte så bra. Vi förlorade matcher som vi inte borde ha förlorat. Vi kunde välja mellan att ge upp eller att kämpa till slutet. Vi vill sluta topp fyra, vi vet att det blir svårt. Men vi kommer att kämpa till slutet.
  • Fyra segrar i rad: ”Vi måste vara ödmjuka, vi möter West Brom nu, de spelade oavgjort mot Leicester, ligaledarna igår. Vi tror att vi kan vinna, attityden vi visar är bra. De unga spelarna hjälper oss. Det här är en viktig månad för oss, vi kämpar för allting.
  • Spela dåligt och vinn:Tre av de här fyra matcherna har vi spelat riktigt bra. Ikväll gjorde vi det inte men som Manchester United måste man vinna såna här matcher.