Pulis: Vi är nöjda med formen

West Bromwich Albions manager Tony Pulis har idag pratat med media inför söndagens match mot Manchester United.

  • Om West Broms form: ”Vi har förlorat två matcher på tio så vi är nöjda med det. Jag tycker att vi har sett farliga ut offensivt de senaste matcherna, förhoppningsvis kan vi hota offensivt på söndag. Om vi kan nå 40 poäng de kommande matcherna kommer vi sedan försöka ta fler poäng än den här klubben någonsin har tagit i den här ligan.
  • Chris Brunt har idag opererats för en knäskada. Mittfältaren förväntas bli borta ett halvår och missar definitivt sommaren EM. ”Han såg verkligen fram emot [EM]. Det är så olyckligt för honom. Men det har hänt, han måste gå vidare. Vi ska ge honom så mycket hjälp vi kan. Brunty behöver några dagar för att komma över det. Det hände vid en förskräcklig tid för honom.
  • Skadeläget: Jonny Evans blir inte spelklar i tid till matchen mot United. Förutom Evans och Brunt saknas också James Morrison och Callum McManaman.
  • Om Marcus Rashford: ”Det är briljant. När du får unga spelare som det, Manchester United har genom åren tagit fram några riktiga talanger. Det är underbart för dem att ha en sådan talang. Han har gjort det exceptionellt.” Han menar att Louis van Gaal alltid har lyckats ta fram talanger.
  • Om att möta United: ”För allt vad United har, de har några fantastiska spelare, det är vad vi gör lika mycket som allting annat. Det handlar om att fokusera på vad vi kan göra för att skapa dem problem hos oss. Vi kommer att gå ut på söndag och göra vårt bästa. De är ett bra lag och de har några bra spelare. Vi ser fram emot utmaningen.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS