Lingard avstängd på torsdag

Jesse Lingard blev varnad i returen mot Midtjylland i Europa League. Det var hans tredje varning i Europacupspelet (Champions League och Europa League, Champions League-kvalet exkluderat) den här säsongen. Därmed är han avstängd en match, mot Liverpool borta på torsdag.

Chris Smalling står på två varningar i Europaspelet och blir därmed avstängd en match vid nästa varning. Ingen annan Unitedspelare har fler än en varning. Varningarna upphör att gälla efter kvartsfinalerna (en tredje varning i kvartsfinalreturen ger avstängning i den första semifinalen) och avstängning för varningar gäller bara under pågående säsong.

Juan Matas utvisning igår innebär att han är avstäng i en match, den avstängningen gäller i FA-cupen mot West Ham på söndag. Mata är alltså tillgänglig för spel på torsdag.

I relaterade nyheter noterar vi att Donald Love idag är tillbaka i spel för reservlaget efter kortare skadefrånvaro.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS