Mata: Jag lär mig av utvisningen

Juan Mata skriver en blogg varje måndag. Vi brukar inte bry oss om det då bloggen som regel är totalt intetsägande. Efter utvisningen mot West Brom igår kan det emellertid vara intressant att veta vad Mata har att säga.

Jag blev utvisad för första gången i min karriär. Som ni kan föreställa er är det inte enkelt för mig att skriva de här raderna. Sanningen är att det här är en ny och konstig situation för mig, det är inte enkelt att ta in, men vi lär från allting. […] Det som gör mer ont är att mina lagkamrater var tvingade att kämpa med tio man under en lång tid.

Jag har känslan att båda besluten var stränga […] vi ser allvarligare fouls som inte straffas. […] Jag kunde ha undvikit dem och jag tar ansvar. Det lämnar mig också med en dålig smak för supportrarna som reste till arenan och för de som såg matchen hemifrån.

Läs mer på Manutd.com.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS