Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Media: Shaw kan börja träna i april

Både Independent och Telegraph rapporterar att Luke Shaw förväntas börja träna fotboll i april. Shaw drabbades som bekant av en dubbel benfraktur i bortamatchen mot PSV i september. Den unga vänsterbacken rapporteras ha imponerat på Uniteds medicinska personal med de framsteg han redan ha gjort.

Shaw sägs själv tro på en comeback innan säsongen är över. De båda tidningarna tror dock att hans chanser att komma med i Englands EM-trupp är minimala. Även om Shaw skulle göra någon eller några matcher för United i slutet på säsongen bedöms det som osannolikt att han ska anses vara i tillräckligt bra slag för EM-spel.

Oavsett får detta givetvis ses som goda nyheter. Vi kan åtminstone räkna med att Shaw är redo för en full försäsong inför nästa säsong.