Mail: Schweinsteiger är med i truppen ikväll

Mail rapporterar att Bastian Schweinsteiger är med i Manchester Uniteds trupp inför bortamatchen mot Liverpool i Europa League ikväll. På gårdagens presskonferens berättade Louis van Gaal att Schweinsteiger nu är tillbaka i träning men det får ändå ses som överraskande att tysken är med i Uniteds trupp redan ikväll. Schweinsteiger blev knäskadad i FA-cupmatchen mot Sheffield United i början på januari och har inte spelat sedan dess.

Också med i truppen ikväll är Joe Riley och Marouane Fellaini. I övrigt noterar vi Martial, Blind, De Gea, Mata, Smalling, Memphis och Carrick på bilder.

Uppdatering: Enligt Manchester Evening News är också Romero, Varela, Rojo, Herrera och Rashford med i truppen. Därmed ska tre platser till fyllas, gissningsvis tar Darmian och Schneiderlin två av platserna.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS