Can obekymrad av Fellainis armbåge

I det det absoluta slutskedet av gårdagens match mellan Liverpool och Manchester United armbågades Liverpools Emre Can av Marouane Fellaini. Domaren missade incidenten men det är inte uteslutet att Fellaini blir avstängd i efterhand.

Can tycker dock inte att det var mycket att orda om: ”Fellaini är en ärlig idrottsman. Han rörde min hals med sin armbåge men det är okej. Det var bara en liten kamp. Det var ett slag från en boxningsring.

Citat: BBC


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS