Sunday People: Januzaj och Pereira i onåd hos Van Gaal

Steve Bates på Sunday People rapporterar att Adnan Januzaj och Andreas Pereira har hamnat i onåd hos Louis van Gaal. Anledningen ska vara att spelarna ska ha visat dålig attityd i U21-matchen mot Middlesbrough i slutet på februari.

Tittar vi på Van Gaals laguppställningar ger det stöd åt Bates teori. Januzaj var inhoppare mot Arsenal dagen före matchen mot Middlesbrough medan Pereira, som så ofta, satt på bänken. De båda har dock saknats helt i de tre a-lagsmatcherna efter det. Det ska dock konstateras att Januzaj inte var tillgänglig för spel mot Liverpool senast och att han är med i truppen idag.

Bates spekulerar i att Januzaj kan säljas i sommar. Vi ska givetvis inte dra för stora växlar av dessa rapporter men Januzaj det är inte första gången som Januzaj sägs ha dålig attityd.

Det är synd att han inte visade viljan och attityden du behöver för att gå framåt i hans ålder. Min känsla är att han aldrig helt och hållet var med oss, att en del av honom alltid stannade i Manchester och jämförde allting med United. Vi kunde inte hjälpa honom att skaka av sig det. De kommer till oss och ber om en andra chans,” sa Borussia Dortmunds tränare Thomas Tupel efter att Januzaj återvänt till United.

Det ska också sägas att Bates artikel har ett par faktafel, vilket såklart minskar trovärdigheten. Bates missar att Januzaj inte var tillgänglig för spel mot Liverpool och han tror att reservlagsmatchen mot Oldham var en träningsmatch när det i själva verket var en match i Manchester Senior Cup.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS