Lånekollen 15/16 – vecka 11

Som vanligt ingen speltid för Blackett, men ett sällsynt inhopp för målvakten Kieran O’Hara får ni bevittna i veckans lånekoll.

Tyler Blackett, Celtic, var inte involverad för Celtic.

James Wilson, Brighton, fick chansen från start efter några matcher på bänken och utnyttjade den chansen på mästa möjliga sätt när han satte 1-0 i hemmamötet med Reading redan efter 25 minuters spel. Wilson fick en passning i sidled och från straffområdeslinjen ur en lite sämre vinkel kunde han skjuta stolpe in vilket också blev matchens enda mål. Wilson spelade hela matchen. Han spelade sedan 78 minuter när Brighton slog MK Dons borta med 2-1. Wilson hamnade dock inte i målprotokollet den gången.

Ashley Fletcher, Barnsley, spelade 76 minuter när Barnsley besegrade Fleetwood Town med 2-0 på bortaplan. Fletcher drog på sig ett gult kort innan han blev utbytt, och hans ersättare Josh Scowen fastställde slutresultatet till 2-0 på slutet.

Kieran O’Hara, Morecambe, inledde på bänken men redan efter 13 minuters spel blev Morecambes målvakt Roche utvisad, och O’Hara fick göra sig redo. Han höll nollan ända till den 80:e minuten när ett självmål sänkte Morecambe som fick resa hem med noll poäng trots en väl genomförd match.

Victor Valdes, Standard Liege, spelade hela matchen när Standard Liege besegrade Clüb Brugge på bortaplan med 2-1. Matchen stod länge 1-1, men efter en utvisning på en hemmaspelare kunde till slut Standard Liege dra det längsta strået med ett sent segermål. På stopptid drog Valdes sedan på sig ett gult kort.

Nick Powell, Hull, missade mötet med Middlesbrough med en lättare skada. Matchen förlorade Hull med 1-0, en tung förlust i toppstriden.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS