U18: Derby – Man Utd 3-0

U18 åkte på sin andra raka förlust när Derby blev för svåra under lördagen. Segersiffrorna skrevs till hela 3-0 för hemmalaget.

United åkte på en mardrömsstart när hemmalaget tog ledningen redan efter åtta minuters spel. Resterande del av halvleken bestod av ett avvaktande spel från båda lagen där målchanserna var få.

Den andra halvleken blev mer händelserik och tämligen omgående fick Dorrington i Unitedmålet ingripa men kunde avstyra avslutet. Istället var United nära att reducera på en hörna, men istället kunde Derby öka på till 2-0 i anfallet efter. 3-0 kom sedan med fem minuter kvar och United var ett slaget lag.

Det var den andra raka förlusten för United i en annars bra start för laget i den nya serien. Tyvärr saknade man lite för många nyckelspelare för dagen, som till exempel Callum Gribbin som inte var med.

Derby – Manchester United 3-0 (1-0)

United: Dorrington; Sang (Barlow 41), Warren, Dunne, Reid; Scott, Whelan; Kehinde, Buffonge, Boonen; Dearnley (Barrett 81)