Bekräftat: Omspelet mot West Ham den 13 april

Det är nu bekräftat att Manchester Uniteds bortamatch mot West Ham i FA-cupens kvartsfinal kommer att spelas onsdagen den 13 april, med avspark 20.00 svensk tid. Det var initialt tänkt att matchen skulle ha spelats en vecka tidigare men Uefa tillät inte detta då det skulle ha krockat med Manchester citys Champions League-match. Även den 13 april spelas det Champions League men city spelar inte då, varför Uefa gick med på att matchen fick spelas då.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS