Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Feyenoordtalang uppges ha valt United

Den respekterade holländska fotbollstidningen Voetbal International rapporterar att Feyenoords talang Tahith Chong har valt Manchester United. Chong, som spelar vänsterytter, är 16 år gammal och spelar för närvarande i Feyenoords U17-lag. Han har också representerat Hollands U17-landslag. Även Arsenal och Manchester city ska ha jagat spelaren men United uppges alltså ha vunnit kampen.

United brukar som regel inte annonsera värvningar av spelare till juniorlaget, så någon officiell bekräftelse lär vi inte få förrän tidigast inför nästa säsong. Undantag görs emellertid, till exempel när United värvade Timothy Fosu-Mensah, medan till exempel värvningen av Matthew Olosunde inte annonserades förrän han var redo för debut i juniorlaget.