United till Kina i sommar

Manchester United har idag bekräftat att klubbens sommarturné i år går till Kina. United meddelar att turnén blir åtta dagar lång och att man kommer att spela två matcher i Kina. Datum för turnén och motstånd i matcherna annonseras senare.

Det mest tyder på att United kommer att resa till Kina under den andra halvan av juli och att Manchester city och Borussia Dortmund kommer stå för motståndet.

Skulle United tvingas till kval för att nå Europa League kommer den första matchen spelas redan den 28 juli, vilket skulle kunna påverka datumen för sommarturnén. England har tre lag i Europa League nästa säsong, två lag (FA-cupvinnaren och ligafemman) går direkt in i gruppspelet medan det tredje laget (ligacupvinnaren, men det troliga är att den platsen kommer gå till ligasexan eller till och med ligasjuan, det är omöjligt att veta förrän säsongen är avslutad) går in i den tredje kvalomgången.

United har ytterligare en match inplanerad i sommar, Wayne Rooneys Testimonial som ska spelas på Old Trafford den 3 augusti. Jag tror inte att motståndet är bekräftat än men det mesta tyder på att det blir Everton.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS