Belgien flyttar landskamp till Portugal

Belgien skulle på tisdag möta Portugal i Bryssel i en träningsmatch. Efter gårdagens terrordåd i Bryssel har man emellertid beslutat att flytta matchen till Portugal, detta meddelar det belgiska fotbollsförbundet på sin hemsida. Matchen kommer nu att spelas i Leiria, med avspark 20.45.

Marouane Fellaini representerar Manchester United i det belgiska landslaget medan Adnan Januzaj inte är uttagen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS