Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: Darmian kryssade mot De Gea och Mata

 • Libyen föll överraskande med 2-1 borta mot São Tomé och Príncipe i kvalet till afrikanska mästerskapen. Libyen har nu tre förluster på tre matcher och kommer inte att gå vidare från kvalet. Jag har inte hittat någon laguppställning, men Sadiq El Fitouri brukar starta för Libyen.
 • Ro-Shaun Williams kom in sista kvarten när Englands U18 vann med 3-2 borta mot Österrike i en träningsmatch. Williams kom in på planen vid ställningen 2-2.
 • Matthew Olosunde var inte ombytt när USA:s U20-landslag avslutade Dallas Cup med att spela 3-3 mot Hoffenheim.
 • Cameron Borthwick-Jackson satt på bänken när England vann med 2-1 mot Georgien i EM-kvalet i Spanien.
 • Englands U20-landslag verkar ha spelat en övningsmatch mot Kanada inför träningsmatchen på söndag. Ashley Fletcher skriver på Twitter att han gjorde ett av målen när England vann med 4-1.

 • Englands U16 spelade 2-2 mot USA i turneringen i franska Montaigu. Angel Gomes var inte med i startelvan, men jag har inte hittat någon information om byten i det engelska laget. Gomes startade den första matchen i turneringen, då England vann med 1-0 mot Ryssland och man gjorde många ändringar till matchen mot USA. England toppar gruppen på fyra poäng, medan Brasilien och USA har två poäng vardera. England behöver alltså minst oavgjort mot Brasilien i den sista matchen för att kunna vinna gruppen.
 • Timothy Fosu-Mensah spelade hela matchen när Hollands U19 inledde EM-kvalet med en 3-2-seger mot Ukraina. Holland har fördel av hemmaplan i gruppen.
 • Donald Love spelade hela matchen när Skottlands U21 förlorade med 2-0 borta mot Frankrike i EM-kvalet. Frankrike var överlägsna i matchen och hade 28-2 i avslut.
 • Italien spelade 1-1 mot Spanien i en träningslandskamp. Matteo Darmian spelade hela matchen, till höger i Italiens tremannaförsvar. David de Gea vaktade det spanska målet medan Juan Mata spelade första halvlek (0-0) som högerytter. De Gea stod för en fin insats – se videoklipp här.
 • Paddy McNair startade på mittfältet när Nordirland spelade 1-1 borta mot Wales. När McNair klev av efter 74 minuter ledde Nordirland. Förre Unitedspelaren Craig Cathcart gjorde Nordirlands mål. Totalt var det sex Unitedprodukter på planen när matchen inleddes: James Chester och Tom Lawrence för Wales och förutom McNair och Cathcart startade även Jonny Evans och Oliver Norwood för Nordirland.
 • Antonio Valencia spelade hela matchen som högerback då Ecuador spelade 2-2 hemma mot Paraguay i VM-kvalet, Ecuadors första poängförlust i kvalet. Det såg ut att gå mot hemmaseger då Enner Valencia sköt 1-0 efter 20 minuter men Paraguay vände överraskande till 2-1. Ecuador hade stor speldominans och kunde på tilläggstid tvinga fram en rättvis kvittering. Antonio Valencia var inblandad i förarbetet till båda målen och hade fått två assists om det hade varit hockey. Överlag var han mycket involverad i spelet, Ecuador anföll primärt på högerkanten.
 • Sammanställning av landskamperna i mars.