Rojo och Romero vann mot Chile

  • Marcos Rojo och Sergio Romero startade givetvis för Argentina i VM-kvalet borta mot Chile. Argentina hamnade i underläge redan efter elva minuter men hade vänt till 2-1 en kvart senare. Därefter blev det inga fler mål och Argentina, som inlett kvalet svagt, tog en viktig seger. Romero blev varnad i början på andra halvlek.
  • Andreas Pereira ersatte en utbuad Felipe Anderson då det återstod en halvtimme när Brasiliens OS-landslag träningsspelade mot Nigeria. Nigeria gjorde matchens enda mål redan efter två minuter. Pereira fick Brasiliens bästa kvitteringschans då han tvingade Nigerias målvakt till en fin räddning med ett långskott på stopptid. Videoklipp på Pereiras chans kan ses på Globoesporte.com.
  • Vi noterar i videoform också att att David de Gea gör sitt bästa för att få chansen som Spaniens förstamålvakt i EM:


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS