Rojo och Romero vann mot Chile

• Marcos Rojo och Sergio Romero startade givetvis för Argentina i VM-kvalet borta mot Chile. Argentina hamnade i underläge redan efter elva minuter men hade vänt till 2-1 en kvart senare. Därefter blev det inga fler mÃ¥l och Argentina, som inlett kvalet svagt, tog en viktig seger. Romero blev varnad i början pÃ¥ andra halvlek.
  • Andreas Pereira ersatte en utbuad Felipe Anderson dÃ¥ det Ã¥terstod en halvtimme när Brasiliens OS-landslag träningsspelade mot Nigeria. Nigeria gjorde matchens enda mÃ¥l redan efter tvÃ¥ minuter. Pereira fick Brasiliens bästa kvitteringschans dÃ¥ han tvingade Nigerias mÃ¥lvakt till en fin räddning med ett lÃ¥ngskott pÃ¥ stopptid. Videoklipp pÃ¥ Pereiras chans kan ses pÃ¥ Globoesporte.com.