Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: England med mäktig vändning mot Tyskland

  • Timothy Fosu-Mensah spelade första halvlek när Holland igår vann med 1-0 mot Nordirland i kvalet till U19-EM. Det var Fosu-Mensahs ersättare Eiting som sköt segermålet. Holland spelar nu gruppfinal mot Polen på tisdag, de behöver oavgjort för att vinna gruppen och gå till EM.
  • Englands U19 fick nöja sig med 1-1 mot Grekland. Cameron Borthwick-Jackson gjorde comeback efter skada och spelade 67 minuter. England måste vinna mot värdnationen Spanien i den sista omgången för att gå till EM.
  • Angel Gomes gav Englands U16 ledningen mot Brasilien i turneringen i franska Montaigu. Brasilien vände dock och vann med 3-1. England slutade därmed trea i gruppen och får spela om femteplatsen mot Nordirland imorgon.


  • Chris Smalling spelade 90 minuter när England träningsspelade mot Tyskland i Berlin. England imponerade men hade problem med försvarsspelet och i slutet av första halvlek gav Kroos tyskarna ledningen. Gomez ökade sedan på till 2-0 och det såg ut att bli en tysk seger. Kane slog dock till med ett drömmål några minuter senare och England fick nytt liv. Med kvarten kvar att spela klackade Vardy in sitt första landslagsmål och på tilläggstid nickade Dier segern till England. En mäktig vändning av England och en undrar om inte England är bättre utan lagkapten Wayne Rooney.
  • James Wilson satt på bänken när Englands U21 spelade 1-1 borta mot Schweiz i EM-kvalet.
  • Portugals U20-landslag har spelat två träningsmatcher mot Holland. Joel Castro Pereira vaktade Portugals mål i den första halvleken och var nära att hålla nollan. På tilläggstid kunde dock El Azzouzi skjuta mål på straff och matchen slutade 1-1. Även den andra matchen slutade 1-1 men då blev Castro Pereira kvar på bänken.

  • Vi nås på söndagen av rapporter om att Daley Blind har blivit skadad på träning med Hollands landslag. Det ska av allt att döma emellertid vara en lindrig skada och han bör inte tvingas till någon frånvaro.
  • Sammanställning av landskamperna i mars.

https://twitter.com/football_oranje/status/714051958651412482