Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: Pereira målskytt för Brasiliens OS-landslag

Andreas Pereira sköt 3-1-målet när Brasiliens OS-landslag vann med just 3-1 mot Sydafrika i en träningsmatch. Pereira började på bänken men kom in tidigt i andra halvlek. Han får positiv kritik, inte bara för insatsen mot Sydafrika utan även i matchen mot Nigeria för några dagar sedan (pedrovenancio). Pereira torde ha stärkt sina chanser att komma med i OS-truppen senare i år.

Englands U18 vann med 4-1 mot Irland i en träningsmatch. Manchester Uniteds Ro-Shaun Williams spelade hela matchen. Han gladdes åt att återigen få stifta bekantskapen med Uniteds förre juniortränare Paul McGuinness.

https://www.instagram.com/p/BDdje4qMM2F/

Marcus Rashford debuterade igår för Englands U20-landslag och han svarade för en fin insats. England förlorade förvisso mot Kanada med 2-1 men Rashford bidrog med assisten till Englands mål och han var överlag mycket involverad i spelet. Rashford spelade hela matchen. Ashley Fletcher kom in när det återstod 20 minuter, ett par minuter före det engelska reduceringsmålet. Josh Doughty var oanvänd avbytare för Kanada.

Juan Mata kom in i mitten av andra halvlek när Spanien spelade 0-0 borta mot Rumänien. David de Gea satt på bänken.

England slutade femma i Montaigu efter 3-0 mot Nordirland i den sista matchen. Har inte sett mer än resultatet, så vet inte i vilken utsträckning Angel Gomes var involverad. Istället kan vi bjuda på Gomes mål mot Brasilien.

https://www.instagram.com/p/BDd8PJ1pfDB/