Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Marriner dömer på söndag

Premier League meddelar att Andre Marriner kommer döma matchen mellan Manchester United och Everton på söndag. Ledger och Bryan assisterar med Jones som fjärdedomare.

Marriner har gjort 23 Unitedmatcher (14-1-8). Den här säsongen har Marriner dömt United en gång, i förlusten borta mot Sunderland i februari. United har idel förluster, fem stycken, med Marriner som domare sedan Sir Alex Ferguson slutade som manager.

Marriner har gjort 35 matcher med Everton (15-11-9). Den här säsongen har han dömt Everton tre gånger och Everton har vunnit samtliga (3-1 mot Chelsea, 6-2 mot Sunderland och 3-0 mot Stoke).

Evertons segersvit med Marriner är fyra matcher lång, den inleddes med deras 3-0-seger mot United i slutet på förra säsongen. Marriners första match mellan lagen, i augusti 2012, slutade också med seger för Everton.