Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Telegraph: United får kämpa hårt för att värva Renato Sanches

James Ducker går ut hårt på nya jobbet på Telegraph och skriver idag att Manchester United kommer att tvingas till en tuff kamp om man vill värva Benficas mittfältstalang Renato Sanches. Benfica ska inte vara intresserade av att sälja Sanches i sommar och United får även konkurrens av klubbar som Barcelona, Bayern München och Real Madrid.

Benfica förväntas kräva en gigantisk övergångssumma för den portugisiska tonåringen. Ducker tror att det krävs ett bud i trakten av 60 miljoner euro (47 miljoner pund), varav två tredjedelar direkt, för att locka Benfica att sälja i sommar. United har dock med värvningen av Anthony Martial visat att man är beredda att betala enorma summor för relativt oprövade spelare, något de andra tre klubbarna kanske inte är lika villiga att göra.

Sanches, som föddes i Lissabon i augusti 1997, har slagit igenom med dunder och brak sedan han debuterade i Benficas a-lag i oktober. Den dynamiska mittfältaren har förvisso bara gjort 18 a-lagsmatcher för Benfica men hans lag har vunnit 16 av dessa. Han gjorde landslagsdebut för Portugal i fredags och gör ikväll sin andra a-landskamp.