Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Gary Neville sparkad

Gary Neville har idag fått sparken som manager för Valencia, mindre än fyra månader efter att han fick jobbet. ”Efter noggrant övervägande har klubben beslutat att göra den här förändringen för Valencias bästa då klubben går vidare den här säsongen,skriver Valencia på sin hemsida. ”Vi tackar Gary för hans arbete och önskar honom lycka till i framtiden.

Pako Ayestaran tar vid som huvudtränare under säsongsavslutningen. Det framgår inte om Phil Nevilles position påverkas.

I ett uttalande på Valencias hemsida säger Gary Neville:

Jag skulle vilja tacka Valencia Football Club, fansen, personalen och spelarna. Jag skulle ha velat fortsätta arbetet jag inledde men jag förstår att det handlar om resultat och i de 28 matcherna (10-7-11) har de inte uppnått min standard eller de som krävs av den här klubben.