Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: Rojo och Romero höll tätt

Så är landslagsuppehållet över för den här gången. Uppehållet har varit så långt att vi har hunnit inbilla oss att Manchester United faktiskt är bra på fotboll. Tillbaka till verkligheten på söndag.

Sergio Romero och Marcos Rojo ledde det argentinska försvaret till en 2-0-seger hemma mot Bolivia i det sydamerikanska VM-kvalet. Om man behöver bevis för hur bra Romero och Rojo måste ha varit så räcker det att kolla i laguppställningen där man upptäcker att Martin Demichelis spelade hela matchen som mittback för Argentina. Att hålla nollan under sådana omständigheter är inte annat än heroiskt. I och med segern är Argentina nu trea i kvalet, två poäng bakom toppduon Uruguay och Ecuador. Fyra lag går till VM.

På tal om Demichelis så har han idag anklagats av FA för brott mot reglerna som förbjuder fotbollsspelare i England att betta på fotboll. Det finns inga indikationer på matchfixning eller att han ska ha bettat på någon match han själv har varit involverad i.

Guillermo Varela får vänta på landslagsdebuten. Han blev kvar på bänken hela matchen när Uruguay vann med 1-0 hemma mot Peru. Segern innebär att Uruguay nu toppar kvalet.

Sammanställning av landskamperna i mars.