Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 15/16 – vecka 13

En målskytt på Wembley fick vi se i en annars relativt kall lånevecka för de utlånade.

Tyler Blackett, Celtic, var inte involverad när Celtic slog Hearts på hemmaplan med 3-1.

James Wilson, Brighton, inledde toppmötet mor Burnley på bänken men fick efter 43 minuter kommer in på grund av en skada. Då var ställningen 1-1, två minuter senare tog Brighton ledningen. 2-1 höll sig ända till slutet då Michael Keane kvitterade på stopptid.

Ashley Fletcher, Barnsley, startade när Barnsley spelade final i Johnstones Paint Trophy på Wembley mot Oxford. Fletcher gjorde 2-1 målet för Barnsley som vann matchen med 3-2. Fletcher blev sedan utbytt på stopptid.

Kieran O’Hara, Morecambe, den ordinarie mÃ¥lvakten Barry Roche var tillbaka i mÃ¥let när Morecambe besegrade Barnet med 4-2.

Victor Valdes, Standard Liege, var inte med i truppen när Standard Liege vann den rätt så betydelselösa matchen mot Waasland-Beveren med 1-0.

Nick Powell, Hull, missade mötet med Bristol Rovers på grund av en skada när Hull enkelt vann med 4-0.