De Telegraaf: Van Gaal är kvar över nästa säsong

Den holländska tidningen De Telegraaf skriver idag att Louis van Gaal kommer att vara manager för Manchester United även nästa säsong. Artikeln är skriven av journalisten Marcel van der Kraan som uppges vara mycket välinformerad.

Det sägs att Van Gaal i sommar kommer att få runt 80 miljoner pund att värva spelare för. Evertons anfallare Romelu Lukaku sägs toppa önskelistan, men om United ska ha en chans att värva Lukaku krävs det troligen att man når Champions League.

Även om Van der Kraan är välinformerad så kan det förutsättas att hans information kommer från Van Gaal eller personer nära Van Gaal. Ett rimligt antagande är att han inte har överdrivet god insyn i Uniteds ledning, det verkar nästan ingen ha. Det är knappast uteslutet att United inte säger hela sanningen till Van Gaal.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS