Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Shaw är tillbaka i träning

Luke Shaw är äntligen tillbaka i träning på Carringtons fotbollsplaner. Fortfarande är det enbart löpträning som gäller men det är förstås positiva nyheter. Det troliga är att Shaws comeback dröjer till nästa säsong men det är inte uteslutet att han kan spela fotboll innan den här säsongen är över.

I andra skadenyheter så spelade Phil Jones, Ashley Young, Cameron Borthwick-Jackson och Sam Johnstone med U21-laget igår.

Samtidigt skriver Telegraph att Wayne Rooney har en liten chans att göra comeback redan i bortamatchen mot Tottenham på söndag. Det troliga sägs ändå vara att han istället får göra comeback då U21 spelar mot Middlesbrough på måndag. Sedan skulle han kunna vara aktuell för spel antingen mot West Ham i FA-cupen eller mot Aston Villa i ligan.

I det stora hela är Uniteds skadeläge bättre än på mycket länge. Med förväntad comeback inom kort för Rooney är det bara Shaw, Will Keane och Bastian Schweinsteiger som är kvar på skadelistan. Keane skulle kunna vara tillbaka i slutet på april medan det är tveksamt om Schweinsteiger spelar något mer den här säsongen. Daley Blind klev av skadad mot Everton men förväntas kunna spela mot Tottenham.