Nick Cox rapporteras ansluta till akademins tränarstab

Vi nås av rapporter som säger att Sheffield Uniteds akademidirektör Nick Cox kommer att ansluta till Manchester Uniteds akademi. Cox kommer att arbeta bredvid Uniteds akademichef Nicky Butt, där Butt får en mer praktisk roll och Cox en mer administrativ roll.

På tal om ungdomsfotboll så noterar vi att Chelsea är klara för final (mot Manchester city) i FA Youth Cup. Det är Chelseas femte raka final i ungdomscupen, mycket imponerande. Fem finaler innebär en tangering av Busby Babes rekord från 1950-talet.

Men United är givetvis bättre: United gick inte bara till final fem år i rad, man vann turneringen fem år i rad medan Chelsea ”bara” har tre segrar på de fyra tidigare finalerna.

Uniteds akademi har haft en tung säsong men idag stod man för en utmärkt insats då Newcastle kördes över med 7-1. Indy Boonen stod för tre av målen men huvudperson var ändå supertalangen Angel Gomes (fortfarande bara 15 år gammal) som bidrog med ett mål, två assists och tre andraassists. (Mycket mer från matchen senare!)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS