U18: Man Utd – Newcastle 7-1

United var på spelhumör under lördagsförmiddagen när Newcastle besegrades med hela 7-1. Indy Boonen stod för ett hattrick och Angel Gomes var på spelhumör och stod för flera assists och dessutom ett mål.

Det började tidigt när United tog ledningen redan efter tre minuters spel. Angel Gomes satte bollen i nät på pass från Indy Boonen. Det dröjde sedan till den 35:e matchminuten innan United ökade på sin ledning, då var det Boonens tur att avsluta och gjorde det med bravur. Newcastle kunde dock reducera tämligen omgående, när Smith bröt sig loss och satte bollen i nät bakom Dorrington i Unitedmålet.

Newcastle var med i matchen ända till den 58:e minuten, då Zachary Dearnley satte 3-1 för United. Sedan var det bara ett lag på planen; Boonen satte 4-1 med 20 minuter kvar och United hann göra ett femte, sjätte och sjunde mål innan domarens pipa blåste för fulltid. Kehinde, Boonen och Reid var målskyttarna.

Skönt för U18 att få en storvinst efter den tunga säsong man haft. Noterbart var att 15-årige Angel Gomes var väldigt produktiv för dagen med ett finger med i nästan alla mål.

Icke att förglömma Indy Boonen som gått under radarn den här säsongen, men är i stort sett bra varenda match trots att han är ny i klubb och land. En mycket spännande och skicklig offensiv spelare som anslutit ifrån Genk.

Manchester United – Newcastle 7-1 (2-1)

Uniteds mål: Gomes (3), Boonen (35, 72, 83), Dearnley (58), Kehinde (80), Reid (90)
United: Dorrington; Reid, Warren, Scott, Olosunde (Dunne 75); McIntosh-Buffonge, Whelan (Sang 65), Kehinde, Boonen; Gomes, Dearnley