Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Independent: PSG kan ge sig in i kampen om Mourinho

Managerposten i Manchester United har varit föremål för stor diskussion den här säsongen och det är ytterst få Unitedsupporter som vill att klubben ska behålla Louis van Gaal efter den här säsongen.

Jose Mourinho har hela tiden setts som den hetaste kandidaten att ersätta Van Gaal. Att Mourinho vill ta över United tycks de flesta vara överens om men det är mindre givet att United vill ha Mourinho. Få, om ens någon, vet hur tankegångarna i den innersta kretsen går. Mycket tyder på att ledningen, med Ed Woodward i spetsen, fortfarande velar mellan olika alternativ.

Klart är att Mourinho knappast kommer vänta på United i all evighet. Portugisen har varit tydlig med att han räknar med att ha ett nytt jobb i början på sommaren. Nu menar Independent att Paris Saint-Germain kan vara ett alternativ för Mourinho.

Laurent Blanc skrev nyligen på ett nytt tvåårskontrakt med den franska klubben men efter PSG:s förlust mot Manchester city i Champions League är Blancs framtid osäker.

Mourinho har förvisso indikerat en önskan att stanna i England men PSG skulle kunna vara ett attraktivt alternativ för honom. Dels skulle han som manager för PSG ha en mycket stor möjlighet att bli mästare i ett femte land och dels är det inte så långt från Paris till London. Mourinho sägs också börja bli rastlös kring osäkerheten kring hans framtid.