Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Friend ersätter Taylor

Premier League meddelar domarbyte. Det blir Kevin Friend och inte Anthony Taylor, som tidigare annonserat, som kommer att döma Manchester Uniteds hemmamatch mot Aston Villa imorgon. Vi förutsätter att Betts och Cann är kvar som assisterande domare och att Webb är kvar som fjärdedomare.

Friend har dömt United elva gånger och han har som regel varit en lyckosam domare. United har nio segrar, en oavgjord och bara en enda förlust med Friend som domare. Den enda förlusten kom dock i den senaste matchen, då United på annandagen förlorade med 2-0 borta mot Stoke.

Friend har gjort 15 matcher med Villa (5-3-7). Den här säsongen deras förluster mot Arsenal (h) och Stoke (b).

Friend har gjort en match mellan United och Villa, i Birmingham i november 2012. Den gången gick Villa från till 2-0 efter två mål av Weimann. United stod dock för en imponerande vändning. Javier Hernandez reducerade efter en knapp timme och några minuter senare kom kvitteringen efter ett självmål av Vlaar. United fick sedan kämpa för segermålet men till slut kunde Hernandez nicka bollen i nät framspelad av Robin van Persie.