Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchdag!

En seger är beställd när Manchester United idag tar emot Aston Villa på Old Trafford. Aston Villa är så dåliga att Uniteds inte ens ska kunna tappa poäng om man så försöker göra det. När matchen sparkar igång kan Villa vara ett Championshiplag, om Norwich tar poäng i den nu pågående hemmamatchen mot Sunderland kan Villa inte ens i teorin klara sig kvar i Premier League.

Vi hoppas också på seger för damjuniorerna. De spelar idag final i FA Youth Cup mot Arsenal.

Tyvärr har de talangfulla spelarna ingen chans att nå Uniteds damlag, det går ju inte att nå något som inte existerar. Skäms, Manchester United.

Manchester United brukar ha lätt mot Aston Villa.

Wayne Rooney har skjutit 13 mål på Aston Villa i Premier League. Läge för lagkaptenen att göra mål idag också!

Louis van Gaal var förvirrad på den andra halvan av gårdagens presskonferens.

Reportern: ”De Gea var exceptionell igen Louis i onsdags kväll. Hur viktigt är det att klubben behåller honom på lång sikt. Jag vet att han skrev på ett nytt kontrakt men om ni missar Champions League?
Van Gaal:Vi har. Du har sagt att han går till Real Madrid, jag har alltid sagt att han stannar. Kommer du ihåg det? Och nu frågar du, nu frågar du hur länge han måste stanna. Händerna upp. Kom igen, fortfarande först, först, först måste du säga ”okej, jag är ledsen att jag skrev det, sorry.
Reportern: ”Jag kan inte be om ursäkt för att jag skrev det, han gick nästan till Real Madrid men avtalet kollapsade. Det är inte orealistisk fråga.
Van Gaal: ”Fråga honom, fråga honom. Kanske han säger något om det men inte jag.
Reportern: ”Han gick nästan till Real Madrid dock, det…
Van Gaal: ”Oh yeah? Du tror det? Okej.
Reportern: ”Det är uppenbart att avtalet kollapsade.
Van Gaal: ”Du har allt bevis för det? Du har allt bevis för det? Du har pratat med Mr Perez och Mr Woodward om den frågan?
Karen Shotbolt (Uniteds pressansvariga): ”Kan vi gå vidare.

(Återgivet av Red News.)

Alla managers ljuger. Det är en del av jobbet. Ibland kan man inte säga sanningen. Det är inga konstigheter.

Däremot är det väldigt konstigt att Van Gaal ljuger om De Gea. För att påstå att De Gea inte var nära Real Madrid är inget annat än ren och skär lögn. Och han har absolut inget att vinna på det.

Manchester United och Real Madrid bekräftade båda på sina officiella hemsidor att affären som skulle ta De Gea till Real Madrid kollapsade. Och Van Gaal bekräftade ju själv på presskonferensen inför ligapremiären mot Tottenham att De Gea inte var i tillstånd att spela på grund av den förväntade flytten till Real Madrid.

Nåväl.

Robin van Persie sköt ett väldigt vackert mål mot Aston Villa. Ett mål värdigt att vinna en liga.

Vann ligan, för 20:e gången, var precis vad Manchester United gjorde den dagen.