Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal missnöjd trots segern

Manchester United vann med 1-0 mot Aston Villa efter mål av Marcus Rashford. Uniteds insats var dock inte speciellt bra och Louis van Gaal var inte så värst belåten när han blev intervjuad efter matchen.

  • Är du nöjd?Med prestationen är jag inte speciellt nöjd för jag tycker att vi spelade för långsamt.” Han tycker att United borde ha avgjort matchen mycket tidigare och aldrig gett Villa chansen att slåss för en kvittering.
  • Om målet: ”Jag var väldigt nöjd med det första målet. Ett väldigt viktigt mål. Ett väldigt bra sidbyte av Wayne Rooney och en väldigt bra assist av Valencia. Han såg att Marcus sprang mot första stolpen och vid rätt tillfälle gav han passningen. Målet var superbt tycker jag.
  • Van Gaal menar att United alltjämt är med i kampen om fjärdeplatsen och han hoppas att Chelsea ska kunna ta poäng mot Manchester city. Han betonar också att de tre poängen idag är viktiga för att hålla avståndet till West Ham och Southampton.
  • Om Rashford: ”Jag tror att alla managers är glada när en ung spelare utvecklar sig. Och sättet som han gör mål och agerar och hanterar uppmärksamheten och pressen är otroligt.