Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 15/16 – vecka 15

Tyler Blackett, Celtic, var som vanligt inte med i Celtics trupp.

James Wilson, Brighton, inledde bortamötet med Nottingham Forest på bänken. Men i matchminut 63, vid ställningen 1-1, kom Wilson in på planen. Wilson var pigg och hade några avslut, men inget som resulterade i något mål. På stopptid kunde sedan Steve Sidwell avgöra för Brighton som tog tre mycket viktiga poäng i toppen. Wilson fick sedan chansen från start, och spelade 83 minuter, när Brighton besegrade Fulham med 5-0. Wilson var aktiv men noterades inte för någon poäng i matchen, något han kanske hade behövt för att cementera en startplats i laget.

Ashley Fletcher, Barnsley, inledde ligamötet med Oldham på bänken men kom in efter 65 minuters spel, vid ledning 1-0. Barnsley vann till slut med 2-1, efter ett sent avgörande på straff. Fick inte heller någon startplats när Barnsley spelade 0-0 borta mot Burton. Fletcher kom in i matchminut 78 men lyckades alltså inte hjälpa Barnsley att göra något mål.

Kieran O’Hara, Morecambe, spelade hela matchen när Morecambe spelade 2-2 borta mot Accrington Stanley. O’Hara fick släppa två bollar förbi sig av Josh Windass, varav en kom på en straff.

Victor Valdes, Standard Liege, var inte med i den trupp som förlorade borta mot Mouscron-Peruwelz med 2-0.

Nick Powell, Hull, var skadad och deltog inte när Hull slog Wolverhampton på hemmaplan med 2-1. Laget hakar på i toppen tack vare ett sent segermål via ett självmål.