Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Presskonferens: Vi måste vinna

Louis van Gaal har idag pratat med media inför Manchester Uniteds Premier League-match mot Crystal Palace imorgon. Van Gaal upprepade gång på gång att det är en match som United måste vinna.

  • Skadeläget: Ander Herrera är tillgänglig för spel igen, efter att ha missat matchen mot Aston Villa med en lättare skada. United har inga nya skador från matchen mot Aston Villa, däremot återstår det att se hur spelarna har återhämtat sig efter matchen i lördags.
  • Om laguttagningen:Jag har alltid ett öga på spelschemat. Jag måste se till att spelarna inte blir överarbetade. Jag kunde inte göra det hela säsongen [på grund av skadorna], så jag har inte roterat så mycket. Vi måste vinna mot Crystal Palace. Det är viktigare för oss att vinna än för Manchester city och Arsenal, för de har fyra poäng till godo. Vi måste vinna.
  • Är det nu Arsenal som kan passeras?Vi måste se till oss själva. Vi måste vinna, annars kan vi inte äta upp avståndet. Vi är beroende av [motståndarnas] resultat men vi kan bara se till oss själva.
  • Om FA-cupsemifinalen: ”För mig är det viktigaste nu att vinna mot Crystal Palace. Att nu prata om semifinalen mot Everton är inte lämpligt, vi har en presskonferens på torsdag för det.
  • Det viktigaste är att vinna den här matchen.
  • Räcker fem segrar för att nå Champions League?Jag kan inte förutspå, du måste se till dig själv. Erfarenheten från Premier League är att konkurrenterna också förlorar. Många lag förlorar. Vi måste se till de fem avslutande matcherna för att försöka vinna dem.
  • Om Shaw:Han är väldigt positiv, jag kan inte förneka det. Han tränar på planen men med fysioterapeuten och inte med fotbollstränaren.