Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sky Sports: PSG har varit i kontakt med Mourinho

De senaste uppdateringarna om Jose Mourinho har varit alldeles för enkelspåriga, därmed är det dags för motstridiga uppgifter igen. Den här gången är det Sky Sports som rapporterar att PSG ska ha varit i kontakt med Mourinho med en förfrågan om han är villig att ta över klubben nästa säsong.

Det ska, enligt Skys källor, vara PSG:s ordförande Nasser Al-Khelaifi som ska ha initierat kontakten, som ska ha kommit omedelbart efter PSG:s förlust mot Manchester city i Champions League.

Mourinho sägs dock fortfarande föredra att vänta till slutet på säsongen för att se om han får ett erbjudande från Manchester United. Han ska dock se PSG som ett bra alternativ och han sägs överväga sina alternativ.

Det är näppeligen långsökt att tro att det är Mourinhos agent Jorge Mendes som har försett Sky Sports med den här informationen, i ett försök att sätta press på Manchester United.