U18: Norwich – Man Utd 2-3

Uniteds U18-lag stod för en mäktig vändning när man låg under med 2-0 i paus och vände sedan till seger 3-2 i den andra halvleken. Angel Gomes avgjorde med två minuter kvar och fullbordade vändningen efter att Tanner och Barlow reducerat och kvitterat för United.

United var bleka inledningsvis, och även om Norwich inte heller sprudlade av spelglädje kunde de göra 1-0 i matchminut 16. Norwich chockade sedan United igen när man ökade på sin ledning fem minuter senare. United hade förtvivlat svårt att få igång något spel och gjorde en dålig halvlek.

Matchbilden skulle dock förändras i den andra halvleken och United kom ut som et nytt lag. Endast 40 sekunder in i halvleken reducerade George Tanner framspelad av Angel Gomes.

Aidan Barlow byttes sedan in i den 62:a minuten, sju minuter senare hade han kvitterat på passning från Indy Boonen. Vändningen fullbordades med två minuter kvar av den ordinarie matchtiden när Angel Gomes tog sig fram på vänsterkanten och placerade in bollen i mål.

Det mest noterbara från matchen, förutom den fina vändningen förstås, var två avbytare. Luca Ercolani var involverad i matchtruppen för första gången efter att ha kommit från Serie D-klubben Forli under säsongen. Ercolani är en 16-årig mittback. Även målvakten James Thompson satt på bänken i U18 för första gången.

Norwich – Manchester United 2-3 (2-0)

Uniteds mål: Tanner (46), Barlow (69), Gomes (88)
United: Moutha-Sebtaoui; Olosunde (Dunne 85), Warren, Scott, Reid; Buffonge, Sang (Barlow 62), Kehinde, Buffonge, Tanner (Makela 76); Gomes; Boonen