Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Herrera: De Gea är bäst i världen

David de Gea stod återigen för en utmärkt målvaktsinsats när Manchester United besegrade Everton i FA-cupen. Uniteds mittfältare Ander Herrera är en av många som är imponerade av målvaktens spel:

Vad kan jag säga, jag är inte objektiv. Han är nummer ett i världen. I England vet ni det men i resten av världen tror de att de har bättre målvakter. Jag tycker inte det. När vi vinner titlar eller troféer tror jag att han kommer att få större erkännande.

Han har en speciell talang. När du är född med den kvaliteten och förmågan har du sådan tur. Resten av oss mänskliga, vi måste arbeta mer. Men vad jag gillar med honom är att han är väldigt lugn, han har sina fötter på marken. Han förändras inte när det kommer till den här typen av matcher. Så jag tycker att han är nummer ett i Spanien och i världen. Han är min vän så jag är väldigt glad för hans skull.


Citat: Manutd.com